Home > Waterkracht Hogedrukreiniger > Colorado, heetwatertechniek in tandemasser
Colorado, heetwatertechniek in tandemasser
24 jun '14

Technisch Onderhoudsbedrijf de Nood

Colorado, heetwatertechniek in tandemasser

De Hot Aqua Blasters uit de serie “Colorado” worden geleverd in een tandem-asser-aanhanger met een glasvezel versterkte opbouw. De bodem is geheel waterdicht gecoat en geseald. RVS frame voor de powerset. Aluminium haspel opgebouwd in een RvS steun. Er wordt alleen met duurzame materialen gebouwd. De levensduur van deze trailer is veel langer dan de conventionele bouwmethode.

Investeren in deze revolutionere techniek biedt u nog meer voordelen:

• Deze bouwwijze is beduidend lichter en flexibeler qua vormgeving. Dit heeft als voordeel dat u over een watertank beschikt van maar liefst maximaal 1100 liter!!
• De schoonste brander in haar soort. De CO uitstoot van de brander is slechts 33 PPM. Dit is lager dan de strenge Duitse Bimsch norm die voorschrijft welke vrachtwagens er in de binnenstad mogen rijden. De Bimsch norm is 60 PPM. Een onafhankelijk testrapport is leverbaar.
• Deze brander is door haar schone verbranding uiteraard ook een stuk zuiniger. De brandstofbesparing is ruim 20%, vraag naar de berekening.
• De bediening is d.m.v. touchscreen bedieningspaneel. Alle elektrische schakelcomponenten bevinden zich bij de machine. Alleen de stuurstroom dient naar de machine geleidt te worden. Dit bespaart veel elektrische bekabeling en is dus bedrijfszekerder. Bovendien is een touchscreen gebruiksvriendelijker.
• Wij maken gebruik van een nieuwe door Waterkracht ontwikkelde hogedrukpomp. Deze pomp heeft speciale dichtingen waardoor de standtijd van de pomp aanzienlijk verlengd wordt en daarnaast de kosten van onderhoud lager zijn.
• De pomp is door middel van een vertragingskast aan een Kubota dieselmotor bevestigd. Het voordeel hiervan is dat er compacter gebouwd kan worden. Er wordt geen gebruik gemaakt van V-snaren met daarbij behorende
beschermkap die (los) trillen. Bovendien kan de pomp lager t.o.v. de motor gemonteerd worden hetgeen de instroom van het water bevordert en zodoende de standtijd weer verlengd.

 

TypeColorado 315Colorado 350Colorado 518Colorado 530
Max. werkdruk bar280350500500
Volume ltr/uur1517108030
Max. temp. °C aan spuitmondKHT ®KHT ®KHT ®KHT ®
DieselmotorKubota 2-cilinderKubota 3-cilinderKubota 3-cilinderKubota 4-cilinder
Brandstoftank ltr707080130 + 240
Watertank ltr110011001100650
Hogedrukslang m25252525
Toevoerslang m25252525
Afstandsbedieningoptioneeloptioneeloptioneeloptioneel

Laat uw bericht achter: