Heftrucks in bedrijf

In ieder bedrijf is er sprake van logistiek. Veel bedrijven gebruiken pallets om stuk- of bulkgoederen in schappen te plaatsen. Deze worden vervolgens weer met de heftruck verplaatst. Het laden en lossen van vrachtwagens gebeurt meestal met de heftruck. In sommige gevallen wordt ook een electrische handpallettruck ingezet. In een groter magazijn met bijvoorbeeld stellingen van 10 meter hoog kan een reachtruck worden gebruikt.

Complete voorraden worden zo verplaatst en de productiviteit van werknemers gaat flink omhoog. Ook wordt de hoeveelheid tilwerk beperkt wat weer positieve effecten heeft op de gezondheid van werknemers.

Er zijn diverse mogelijkheden om voor uw bedrijf een heftruck in te zetten.

  • Korte termijn: huren Bent u er niet uit of de aanschaf van een heftruck de oplossing voor uw logistiek vraagstuk is? Informeer naar de juiste heftruck en huur eens een dag, week of maand. Dit is ook mogelijk voor een periode van bijvoorbeeld een half jaar of een jaar.
  • Lange termijn: lease zowel operationeel als financieel Wat is het verschil tussen operational en financial lease? (Operationeel en Financiele Lease) Bij operationele lease betaald u een maandbedrag waarin de kosten voor het onderhoud van de heftruck zijn meegenomen. Dat is niet het geval bij een financiële leaseconstructie. Dan betaald u een vergoeding voor het feit dat de maatschappij uw heftruck betaald. Uiteindelijk blijft er een restbedrag over aan het eind van de looptijd, u kunt dat voldoen waarna de heftruck van u is. U kunt er ook voor kiezen dat niet te doen maar opnieuw een nieuwe machine in gebruik te nemen. Hierdoor bent u altijd verzekerd van een jong machinepark en heeft u lage maandlasten.
  • Aanschaf Uiteraard adviseren we u graag bij aanschaf van een nieuwe of gebruikte heftruck. Wij hebben altijd zo’n 30 gebruikte heftrucks op voorraad.Onderstaand een aantal punten waarop u moet letten bij de aanschaf van een heftruck: Brandstof (LPG, Diesel) of electrisch? Hoeveel wilt u kunnen heffen en tot welke hoogte? Bent u beperkt in doorrijhoogte? Weet u wat een sideshift is en zou u uw heftruck hiervan willen voorzien? Wilt u een heftruck met of zonder cabine, denk ook aan airco of bijvoorbeeld overdruk (dit wordt onder andere gebruikt in de asbestindustrie)? Wilt u de heftruck in uw eigen bedrijfskleur met bestickering? We staan u graag te woord: 0113-316822 of 06-55201311

nieuw_heftrucks occasions_heftruckslease_heftruckshuurheftrucks