Over ons

U slaagt altijd

We beschikken over een voorraad van ruim 200 machines wanneer het gaat om gebruikte heftrucks, shovels, graafmachines en reinigingsapparatuur. Door onze jarenlange ervaring kennen we de markt en kopen we gericht machines in. Bij ons slaagt u altijd..
In de ruim 14 jaar dat wij bestaan hebben onze diensten zichzelf bewezen. Dit blijkt ook uit het grote aandeel vaste klanten. Aan iedere levering gaat een gestructureerd proces vooraf wat betreft technische uitvoering en controle. Niet voor niets zijn wij VCA gecertificeerd.

Dat geldt ook voor de aangeboden machines. Veelal kennen wij deze machines en de geschiedenis ervan. Daarom kunnen we gegarandeerde kwaliteit bieden.

All in one shop

U kunt terecht voor aankoop, lease of huur van uw machine maar wij kunnen deze ook voor u onderhouden, repareren, spuiten en keuren op veiligheid. U neemt eenvoudig via telefoon, e-mail, facebook, twitter of google contact met ons op of u brengt een bezoek aan ons kantoor in ‘s-Gravenpolder (10 minuten van Goes), centraal in Zeeland gelegen. Onze website biedt u uitgebreide informatie over onze dealerschappen en diensten, graag nemen wij al uw technisch onderhoudswerk uit handen. Kom eens langs, de koffie staat klaar.

 

Heftrucks
Heftrucks
Hogedrukreinigers
Hogedrukreinigers
grootste hydrauliekvoorraad van Zeeland
Grootste hydrauliekvoorraad van Zeeland

 

 

 

 

 

 

 


Shovels
Shovels
Hydrauliekslang op maat
Hydrauliekslang op maat
Hydrauliekservice
Hydrauliekservice

 

 

 

 

 

 

 


eigen transport
Eigen transport
slangen voor olie, lucht en water
Slangen voor olie, lucht en water
Klaar terwijl u wacht
Klaar terwijl u wacht

 

 

 

 

 

 

 


grote voorraad slangen
Grote voorraad slangen
eigen spuitcabine
Eigen spuitcabine
onderhoudsmiddelen in voorraad
Onderhoudsmiddelen in voorraad

 

 

 

 

 

 

 


Magazijn
Magazijn
maatwerk in metaal
Maatwerk in metaal
Wij staan voor u klaar!
Wij staan voor u klaar!