Service

Het woord ‘tijd’ is een belangrijk begrip. Tijd is er altijd te weinig. Daarom is het belangrijk dat er snelle service geboden wordt. Onderhoud en reparatie kunnen wij ter plaatse doen. In geval van grotere reparatie halen wij uw machine op en kunnen wij in onze werkplaats de reparatie uitvoeren door middel van goede gereedschappen en grote voorraad.

Met onze servicewagens kunnen wij ter plaatse hydrauliekslangen reparen en vervangen. Het meest voorkomende, maar ook speciale koppelingen hebben wij bij ons voor iedere machine. Dit bespaart u tijd met een korte stilstand tot gevolg.

Mobiele service
1 telefoontje en wij spoeden ons naar u toe. Doormiddel van een gemotiveerd team, kennis en ervaring en de juiste middelen kunnen wij het realiseren u weer snel op weg te helpen.

Met onze servicewagens kunnen wij ter plaatse hydrauliekslangen repareren en vervangen. Het meest voorkomende, maar ook speciale koppelingen hebben wij bij ons voor iedere machine. Dit bespaart u tijd met een korte stilstand tot gevolg.